Gratulera mig!

Ikväll har jag kommit upp i mer än 200 pv i min Amwayverksamhet, det innebär att jag för första gången har hamnat på 3% bonusen! Ett litet grattis vore på sin plats nu.... TAck!

I fredags var jag helt däckad när jag kom hem, dock inte så däckad att jag kunde motstå IKEA family erbjudandet på 29:- för en 365+ 3 liters kastrull. JAg tog bilen kl. 19 och körde ner till Bäckebol och letade upp köksavdelningen och försåg mig med en kastrull! Tänk! JAg saveade 100:- på det! Gratulera mig nu.... TAck!

Dock innebar lördagen en nu helt däckad Sofia. Vaknade till vid halv åtta, drack lite vatten, öppnade fönstret och somnade igen. Vaknade inte förrän halv tolv. Det märkliga var att jag var helt slut i kroppen, hjärnan var pigg, men kroppen sov! Läskigt! (gratulera inte!) Resten av dagen gick jag runt i mjukisar, tvättade snabbt 2 maskiner på 1,5 timme, rensade i rummet, diskade, kollade på film, softade och somnade vid halv elva.... Något var fel med mig den dagen!

Söndagen däremot var en festdag. Först hade vi en SUPERsöndag i kyrkan med fett husband, konfavälkommen och ett härligt gäng unga människor i farten. Eftermiddag var jag hos mamma och myste. Det tråkiga var att jag fick veta att min lilla L är på sjukhus igen. Någon form av infektion hade gett högt crp och då blir det antibiotika intravenöst. Men hon ville iaf. prata med moster, så det lyste upp det tråkiga lite.

Idag har jag pluggat klart ALLA övningar till kap 9 i den intressanta boken "Govorite po russkij" OCh när jag satt och slog mig för bröstet över att ha gjort ALLA övningar upptäckte jag stencilerna med ALLA andra uppgifter.... Men jag hoppas att Sveta blev nöjd iaf. Kul lektion hade vi ändå!

Och nu på kvällskvisten har jag haft besök av Louise och Ola och vi har fikat och beställt Amwayprodukter. Alltid kul med vänner på besök. Synd att man träffas så sällan bara, trots att vi bor i samma stad.

Denna vecka ser jag framemot att få fortsätta renovera dockskåpet med fritidsgruppen Rubinerna och skapa med gruppen Diamanterna. Har en liten fundering på ett Muminprojekt. Får se om de nappar. Till helgen bär det av till Jönköping och fina Ramona BUrning. VI ska ha en höstmysig helg tillsammans och bara umgås. Det ser jag verkligen fram emot!

Så, jag tycker nog att ni kan gratulera mig till en bra och härlig vecka!

Bless U all!

Sofia

Jag skulle vilja...


att våra olika politiska partiers företrädare skulle tala om vad just de vill göra för Sverige och INTE berätta hur de andra partierna tänker.

att all kränkningar som våra politiker slänger mot varandra skulle censueras. Jag tycker det är pinsamt när Östros läxar upp motståndrarsidan med "Att du inte skäms""Visa lite respekt nu". Tänk på att vi försöker lära barn och ungdomar att inte kränka varandra, det hade hjälpt om ni var föredöme.

att vi skulle införa statsministerval i Sverige. En röst på Miljöpartiet är en röst på Mona, en röst på Göran är en röst på Fredrik. Å andra sidan är ju det solidariskt...

att vi skulle jobba mer utifrån "det bästa för min nästa". Kanske skulle vi få en lite mindre pengafixerad värld.

att mina sjuka vänner ska bli friska. I det här läget kvittar det vilket block som vinner. Svårt sjuka barn SKA ALLTID få bästa vård.

att giraffspråket ska bli gällande i politiska debatter. Det är ingen som förstår att de inte är arga på varandra, utan bara motståndare till varandras ideologier.

JA, det var Sofiapartiets inlägg i den politiska debatten.

/Sofia

NAJS!

Har lånat en dator en stund.... Fy, vad jag är handikappad utan internet! OCh det är dyrt att kolla facebook på mobilen!
Iallafall; jag är megaultraförkyld, rösten är ur balans, sömnen vägrade infinna sig i natt och lördagen känns ganska seg.
Men! Eländet gör att det som är roligt blir roligare! Förra helgen hade vi besök av våra vänförsamlingar i Ungern och Rumänien. Szilard, pastor i Ungern, berättade om ett under som skett. När vi var där hade en av våra ungdomar hade bett för en kvinna som inte kunde få barn. Och för 4 veckor sedan hade hon fått en liten flicka. Great news!!!
På måndag börjar mina ryskalektioner igen, ska bi skoj! Tufft, men kul!
Nä, nu ska jag fortsätta sega...
Bless U!
/Sofia

RSS 2.0