What a wonderful day!

Solen lyser, jag vakande i tid, åt en god frukost på stan, ska snart städa av lite, sen kommer min kära syster Ulrika med hela sin underbara familj. En god och härlig lördag!

På fredag ( 6/11) kommer en ukrainsk evangelist till min kyrka i Kungälv. Be there 20.00
HAn heter Slavik Radchuk och har rest en del med Reinhard Bonnke. Dessutom har han haft en del samröre med Slaviska MIssionen. Du kan söka på nätet och se en del av hans möten där.

Nu är det dags att softa vidare.

Ha en wonderful day!

/Sofia

Nu är det klart!

NU har jag för 6:e gången haft tentavånda. Rysk litteratur i all ära, men när den går in i mina drömmar och jag själv finns med i Stalins utrensningar på 30 och 40talet, så blir det lite väl mycket... Tentan var inte lätt, det var ganska svåra och vida frågor om sånt som låg väldigt långt bak i minnet.

Nu ska jag softa lite från litteraturen och satsa på översättningar och mig själv. Jag hoppas att jag slipper göra om tentan, för jag har inte direkt någon ork att ladda om just nu.

Så, snart börjar Dr. House och då tänker jag kolla in honom... imorgon är det dags att jobba igen.... 3 dagar den här veckan... så det blir gött!

Bless U all!

Sofia

So help me God!

På tisdag smäller det! Då har jag min första tenta någonsin i rysk litteraturhistoria.... Det har varit en spännande resa att få besöka rysslands fantastiska författare... En fantastisk lärare som heter Magnus Ljunggren har fött något nytt i mitt liv. HAn har fått upp mina ögon för en konstart, som funnits framför mina ögon, men aldrig fått lov att lysa. JAg har insett att ett folks själ finns dokumenterat i litteraturen. JAg växlar mellan Dostojevskijs "Onda andar" och Pusjkins fantastiska dikter till att försöka läsa Tjechov på ryska och fängslas av de sovjetiska författarnas öde. I morgon ska jag läsa de sista sidorna om 1900-tals litteraturen, vilket jag ser framemot. Tänk att förtryck kan skapa så många konstnärer!

Men i vilket fall som helst; jag behöver era förböner, för det här klarar jag inte i mig själv. JAg behöver Guds hjälp för att orka koncentrera mig! So, please, help me!

Love from me!

RSS 2.0