Tankar

Jag är nog lite övertrött. För jag kom hem från jobbet 18 och var eländigt trött och seg, runt 22.30 blev jag pigg igen och ja nu är klockan snart 00.30 och jag bör sova nu. Kom igen, Sofia!

Inte bra med andra andningar...

I helgen ska jag besiktiga min lilla flisa. Jag ber många böner om ytterligare ett mirakel för den bilen, kanske hon klarar sig över sommaren iaf. Vi får se på lördag.

NU sjunker mina ögonlocl ned över de blå, så nu lägger jag mig ner i frid!

Blessings!

Sofia

Intressant!

Fick ett intressant mail idag, ett som jag väntat på ett tag, ett som jag letat efter varje dag som jag öppnat mailen. Idag kom det. Och det var intressant. Som de flesta andra mail är som är personliga. Jag gillar att få svar, då vet jag att mitt mail kommit fram och att det skapat den process jag önskat. Ett svar startar process i mig och så utvecklas livet!

Tänk att allt ändå har sin tid och att hjälp alltid kommer i rätt tid! Help is on the way!

Ha en god vårkväll!

In His Love!

Sofia

Ett tråkigt besked!

Jag läste nyss på text tv att vårt fina statsministerpar ska separera. Det var väldigt tråkigt tycker jag. De behöver våra förböner, inte bara som makthavare, utan som familj. De har 3 barn och är också en helt vanlig familj. NU får vi önska och hoppas på en förändring och att de hittar tillbaka till varandra. Det finns ju inget skoj i att behöva göra detta offentligt! Så nu hoppas jag att jag slipper snaskiga detaljer och rykten och att vi visar respekt för deras väldigt privata liv och hjälper dem på det sätt som vi alla kan: be.

Bara det jag ville säga idag!

/sofia

RSS 2.0