Passande citat

Idag kom den dagliga motivationen på facebook:Det är enda gången otrohet är tillåten tycker jag! Tycker inte ni det?

Har ni drömmar i livet? Jag har många drömmar, en del som jag gärna talar om, andra som jag vårdar ömt och i trygghet. Min absoluta drömresa är att åka Transibiriska järnvägen från Petersburg till Vladivostok. Den drömresan har legat i min hjärna sedan jag var 11 år och såg bilder därifrån. (jag har bara åkt ca. 80 mil på den för typ 20 år sedan) PÅ andra plats står typ 100 andra resmål...

Men bara så ni vet så har jag gift mig med mina drömmar!

Dröm på!

/Sofia

En dag till har gått till historien!

Är du i min absoluta närhet, tex finns på samma jobb som jag, bor granne med mig, är familj, kyrka eller annat, så ska du veta att en och annan ber för dig. Idag kunde jag berätta det för en som ville veta mer om min skola, att vi ber för de barn som går på vår skola och att vi även ber för familjerna. Vilken fantastisk omsorg det är att få be för någon. JAg kan inte alltid göra allt praktiskt, men jag kan hjälpa någon genom att ge uppmuntran och, just det, bön. Jag kom hem för en stund sedan från kyrkan. Där hade vi träffats och bett för vår stad, Kungälv, och en del annat som kom upp. Jag älskar de där stunderna, jag vet inte varför, men det ger mig kraft och styrka att ge till andra människor runt omkring mig. Att jag var yngst ikväll gör mig ingenting, jag gillar den där känslan av grandparents house som infinner sig när äldre människor glatt ger till mig som är "ung".

Jag önskar att jag ännu mer kunde ge styrka till människor omkring mig, att jag kunde ge dem en bit av himlen, att deras liv skulle bli lite lättare att klara av. Så nu funderar jag på hur jag ska göra. Och var jag ska göra det. Och att jag skulle våga ta emot av andra människor som vill göra något för mig. För det kan ibland vara lika svårt!

Så kallar sömnen snart igen... MEn kom ihåg att om du inte vet vad du ska göra, be för någon i din närhet, resultatet kan bli helt awesome!

In His Love

Sofia

Ett par söndagsinfall som berörde mig!Mitt liv blev påverkat i söndags. Vi hade en fantastiskt bra gudstjänst i kyrkan, härlig gemenskap och efter det fick jag ett "infall" att köra hem en vän till Stenungsund. Jag mötte en härlig gästfrihet och fick både nybakade muffins och en god kycklinggryta till härliga samtal. Åh, vad tacksam jag var att jag tog mitt infall på allvar. Tänk om jag gått hem, satt mig framför tv:n/datorn och suckat över att jag var trött och har minsann rätt att vara det eftersom jag gick upp så tidigt. Klockan gick fort hemma hos Malin och jag började så smått tänka på att åka hem. Jag kunde ju inte missa Ove.seriens pemiär....

Så vid femtiden tog jag mig till bilen, tänkte att jag skulle köra förbi Pingst (KCV) i Stenungsund och se hur det såg ut... Där var det gudstjänst och jag körde förbi. När jag kom till korsningen fick jag ett nytt "infall", jag vände bilen, körde upp till kyrkan, parkerade och gick in. Gudstjänsten hade redan hållit på en timme och jag smög in längst bak. (smyga in är väl en överdrift, men jag hoppas jag inte störde alltför många) Jag blev alldeles tagen av atmosfären i kyrkan, jag har försökt sätta ord på det jag mötte, men jag har ännu inte hittat dem. Efter fikat var jag med när de hade bön. Och jag vet inte riktigt vad som hände den där söndagen, men ikväll är jag fortfarande berörd av den atmosfär jag mötte. Så de där infallen var nog ingen slump eller tillfällighet, det var Guds omsorg.


Alla hjärtans dag, är inte enbart för par som vill visa hur mycket de älskar varandra, på den dagen är det ju tillåtet att ge andra människor goda ord, vackra ord och en massa kärlek. Idag satte vi upp en massa hjärtan på jobbet, i hjärtanen stod det att Du är vacker, älskad, värdefull, dit liv har en mening osv. Vi satte upp dem på fönstren i korridoren så att alla som gick förbi skulle kunna se dem. Flera gånger under dagen har människor stannat och läst. Åh, vad jag önskar att de orden ska få bli som en stor revolution i deras liv. Så att de kan ge vidare dessa ord till andra människor.

Vänner! Ge kärlek! Visa kärlek!

In His Love

Sofia

RSS 2.0