Hjärnan får gärna hjälpa till.

Det är fortfarande mycket plugg, eller mer än innan. Jag har jobbat en hel del med och ligger lite efter med studierna ungefär hela tiden. Det innebär liite stress och liiite sömnbrist och liiiite spända axlar. Sista veckorna har det känts som om hjärnan inte har velat hjälpa till. Och så säger den att den är sååå trött och vill sova. Då går jag och lägger mig, men tror ni att jag somnar?! Nej, då är hjärnan trött, men kroppen vill vara vaken. Knäppt va?!
För att sammanfatta mig själv: jag är inget vidare bra på att strukturera upp mina dagar. Jag behöver få lite liv i ruljansen i min tankegång!

Men jag är nöjd ändå! För jag har nästan gjort alla uppgifter till imorgon och det jag inte hinner nu, det hinner jag göra imorgon. Och sen hinner jag jobba lite mer strukturerat resten av veckan och sen vill jag gå i mål, i alla fall för ett par dagars vila. För jag vet att det blir en del skrivarbete i november. Här ska skrivas en essä om Raisa Gorbatjova, göras klart en annan uppsats om hjärtat i ryska idiomatiska uttryck och ytterligare en essä som ska handla om estetiken och idealismen under Stalintiden. Jag tror minsann att hösten kommer att bli intressant och att min hjärna så småningom ska hamna i fas med mig.

In His Love

Sofia

RSS 2.0