Fem ord som säger allt!

Träslöjd:
Jag är stolt över våra elever, som åkte till Nylöse och hade träslöjd, de uppförde sig exemplariskt och verkade vara fullt sysselsatta med arbetet. All heder åt deras lärare Johan som verkligen gjort intryck på dem.

Nylöse:
Rätt genom stan har vi åkt ända till Gamelstaden. Där fick jag jobba med lite papper medan jag väntade på de exemplariska eleverna.

Hjärteskratt:
När tjejerna i 2:an fattade att man kommer se andra kvinnor när man byter om på badhuset blev det många fnittersalvor. OCh när jag skulle försöka få dem att ta ett djupt andetag och lugna sig brast även jag ut i ett gapskratt. Skratt smittar!

Oro:
När jag läser i min systers blogg vaknar min vilande oro litegrann. http://bomsickabomblog.blogspot.com/ Gillar inte att livet är så skört.

Worship:
3,5 timmars övning med lovsångsteamet inför "BARAlovsång" i morgon var en härlig kväll. Väl investerad tid och grymt skoj!

Min dag, imorgon vet jag inte så mycket om, men den här dagen var bra!

In His Love!

/Sofia

Den sjuttonde dagen i Herrens år tjugohundatolv.

Har haft dagens 5 ord på facebook i några dagar nu. Idag var det

trött -
somnade lite sent i natt

skratt -
jag insåg att jag inte hade starka överarmar då jag skulle försöka gå upp i brygga.

brygga -
ja, jag skulle visa barnen på fritids hur man reste sig i brygga, benen kom upp, men inte huvudet.... -> träning!!!

laxnuggets -
blev det till kvällmat och till det fransk potatissallad

worship -
bästa övningen på länge med lovsångsgänget i kyrkan, på fredag kl. 20 kör vi i Pingst Kungälv!


Igår var det.

jobb -
jag jobbade

doktorn -
jag gick ifrån jobbet tidigare för att besöka min doktor, har haft ganska mycket ont i min brustna muskel i vaden

fylla i -
försäkringspapper pga fotbollsspelande muskelbristning på jobbet och en ansökan om att göra skillnad för andra människor.

Jana Petrova -
min bulgariska vän är tillbaka! Så jag hjälpte henne att fixa facebook och självklart så blev det ju kommunikation på RYSKA!!!Bulgariska kan jag läsa, men inte förstå!

Anna Gunnarsson -
tog mej med på en snäll promenad ochbjöd på gott the.Ett ganska bra sätt att sammanfatta dagen, eller?! Så kommer det som är huvudpunkten på dagen med!

Ha en god natt, jag ska sova lite tidigare tänkte jag... ;)

Blessings!

Sofia


sju dagar in i januari tjugohundratolv

Så kom 2012 till slut. Var det annorlunda? Känns det annorlunda? Nja, jag vet inte. Möjligen har jag någon mer rynka än för ett år sedan och jo, jag har ju lärt mig en hel massa matematik och hur jag ska lösa konflikter. Och sen har jag insett att även jag är mänsklig! Ett stort framsteg om jag får säga det själv! Jag kan inte bära hela världen på mina axlar... Stor insikt!

Idag har jag suttit med matten och försökt och försökt och försökt. Jag undrar jag hur det ska gå på onsdag?! Sånt somjag tyckte var enkelt för ett par månader sedan har plötsligt blivit som ett stort berg av siffror och bokstäver. Som vanligt är jag i behov av att ni ber för mig, tänker gott om mina kunskaper och tillsammans med mig tror på ett mirakel. Det hade varit så kul att få ett VG i ma B.

Igår, när jag chattade med en god vän och jag berättade att jag kan ju inte "backa" nu från ett beslut jag tagit, så skrev han "nej det klart det inte går... håll inte på så att du blir en saltstod!" Det tycker jag var en väldigt bra uppmaning! Fy, vad lätt det är att stanna kvar, titta tillbaka och bli en orörlig saltstod som enbart betraktar och inte bryr sig. Kanske är det så bra så jag ska skriva upp det på ett papper och sätta upp det på väggen...

En sak har jag kommit underfund med 2011, jag gillar att plugga matte och konfliktlösning, men jag älskar att plugga ryska och andra språk. Mer min grej faktiskt, om jag får säga det själv. Detta hade ni andra antagligen redan förstått, men ibland skadar det inte att försöka utmana sig själv.

På måndag börjar jobbet igen. Där skulle jag bara jobbat fram till jul 2001, men jag jobbar där fortfarande efter jul 2011... Vem vet vart jag är efter jul 2012?!

Take care, jag ska göra det efter onsdag nästa vecka!

Blessings

Sofia

RSS 2.0