Sent i natt igen...

men snart har jag semester! Då kan jag sova länge....

Idga har jag varit med mina små juveler i Alingsås. Hur kommer det sig att man kan älska någon såååå mycket?! JAg har badat med Frank i hans barnpool idag. Det är nästan högst på kärlekstoppen! Men han blev glad och skrattade och det var värt allt! Lilly har jobbat hårt med att göra alla roliga saker hon kan. Som att slänga sig 100 gånger rätt i min famn under det att hon ropar: IIIIIIIHHHHHH! Och Ingrid som nyss har börjat vara utan blöja och försöker förklara vart trosorna ligger när olyckan är framme... Livskvalite vill jag lova...

på fredag bär det av till Ungern! Alla som vill följa oss kan göra det på http://missionpossible.pingstkungalv.se/
Där ska vi försöka uppdatera oss så ofta vi kan... några har redan börjat!

Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt i morgon!

In His Love!

/Sofia

Oj, vad trött jag är dagen efter...

jag kom hem från Löttorp. Igår var jag så pigg och alert, men imorse var jag däckad... sitter just nu hos mamma och softar med syster och mor. ikväll ska vi ha grillkväll med Ungernteamet. på fredag åker vi och det känns helt otroligt att vi äntligen snart är på väg!

Löttorp var kanon! Mycket intressant och soligt och roligt och gudomligt.... Och kallt på kvällarna!  Det bästa den veckan var undervattensbaletten på beach partyt, Marcus olsson visade sina färdigheter.

Nu är det snart dags att köra vidare, men det blev iaf. en liten blinkning från mig en sådan här vacker dag!

love!

/Sofia

Några samlade tankar innan Löttorp

Ikväll mötte jag 2 av mina elever. De såg min bil utanför Statoil och fick sin mamma att stanna och vänta på mig, men jag kom inte. Då trodde mamman att det var fel bil, men tjejerna var helt övertygade om att det var rätt, de gick fram och kikade in och såg att lampan där bak var borta och den yngre av dem sa : det är hennes bil för jag har gjort sönder den lampan... Sen gick de in i butiken och förklarade sin kärlek till mig. "Fröken, vi älskar dig! Vi saknar dig!" Kan man smälta mer tror ni?! Jag undrar om inte det var ett av mina mirakler idag. Varje dag innehåller mirakler, det gäller bara att se dem!

Ikväll har jag fikat med Mira och Anna-Lena. Mira åker hem till Slovenien på torsdag, så detta skulle bli den sista gången vi skulle ses innan hon reser. Det var lite sorgligt, för hon har blivit en god vän till många och en extra medlem i vår familj.
Men den goda nyheten var att man kan boka billiga flygbiljetter till Österrike och åka tåg till Slovenien därifrån, så Anna-Lena och jag började genast drömma.....

Nu ska jag iallafall ta ag i en jobbig tanke.... PACKA TILL LÖTTORP:::::: Det är tråkigt att packa! MEn ett måste! Så, nu måste jag sluta med det myckna skrivandet och ta tag i mitt liv!

Kanske hinner jag dela mina ljusa tankar från Löttorp, annars lär det bli ett upehåll!

Skriv nu en kommentar om vad ni tycker jag ska göra innan jag dör..... 100 saker ska det va!

Love

Sofia

En dag som snart har gått till ända...

Så har då denna midsommardag snart slutat andas. Om 13 minuter får en ny dag liv och med den nya mirakler. Imorgon ska jag först in till Gilead, sen har iv UNgernträff och så ska jag säga hejdå till MIra som åker hem till Slovenien igen. Det känns lite sorgligt faktiskt! Men jag fick goda nyheter, det kostar inte övermycket att flyga dit, så jag hoppas vi ses snart igen.

En del tycker nog att jag  har varit lite nedstämd i bloggen de sista dagarna... jag är INTE deprimerad eller så, bara analyserande och väldigt trött. Jag kan se tillbaka på ett år av mycket slit, men också mycket belöning. Jag har fått minst 4 godkända tentor med betyget VG, den sista väntar jag på. JAg har jobbat 70-75%, gått en teckenkurs och varit engagerad i kyrkan. Det ger trots all slit en god eftersmak. Mina mål är uppfyllda! Nu är jag i gång med nya, och dem vet jag inte riktigt vad de är.... MEN jag tror jag ska författa en lista på 100 saker jag vill göra innan jag dör. ¨Några av de sakerna är : Åka till SIbirien... Åka till New York... Skaffa familj... Läsa mer ryska.... HAr ni förslag på vad ni tror att jag skulle vilja göra, skriv en rad så ska jag fundera....


VI ses en annan dag!

Love

Sofia

Jag får inte gå in i semesterdvala än....

Denna helgen har min kropp fått för sig att det är semester. Nu är inte fallet riktigt så, utan nästa vecka är jag på läger (vilket innebär tidiga mornar, sena kvällar), sen ska jag jobba några dagar igen... och sen är det Ungern 1 vecka... Så semester är det inte förrän om 3 veckor! Snälla kroppen, fatta det!!!

Från det ena till det andra; det har åskat 2 dagar på raken nu. Helt märkligt! Och så är det kallt och ruggigt; vilket inte alls är märkligt! FAt det gör inget iofs, jag njuter av att sitta inköket med öppet fönster och lyssna på regnet och läsa en bok. Självklart finns kaffekoppen, fylld till bredden framför mig...

Så, idag har jag tänkt städa, det vberkar som om viljan finns i min hand just nu också! Sen ska jag umgås med min syster litegrann och så blir det nog så att jag sover i natt igen...

Ha en skön midsommardag!

/Sofia

Snälla, snälla, snälla...

* hjälp mig skaffa ett liv!
* låt mig få sova gott!
* låt mig se det positiva varje dag!
* måtte helgen bli lååååång!

Har lite små önskningar, som ni förstår.

Var ner till Nyhem ikväll. En kör från ossetien sjöng och Carl-Gustav Severin predikade. Det var väldigt bra! Visst är jag en lite märklig typ som åker ner över kvällmötet bara! Dessutom verkar jag ha fått skygglappar för ögonen, jag märkte inte folk jag kände... Tur för mig att de kan ropa! TAck Daniel för din uppmärksamhet! Det var ju trevligt att fika med dig och prata djuuupa saker...

Apropå ingenting... JAg blev inte godkänd på det där testet på KMH. Nu vet jag vad jag behöver träna på, så då kan jag ju söka mig lite närmre väst nästa vända!

Japp, nu är det dags att sova, midsommarafton väntar och jag tänker softa bort den (om inget mirakel inträffar)

Love!

/Sofia

Ett molnigt och mulet Sörmland

Igår var jag i Stockholm. Tidigt på morgonen satte jag mig på tåget, slumrade lite och vips var jag framme i Stockholm. Jag blev alldeles virrig av alla människor och kände mig som en äkta lantis som stod med ryggsäck och försökte klura ut hur jag skulle ta mig till målet för resan: Musikhögskolan. Jag köpte biljetter till tunnelbanan och satte mig på tåget. Efter 2 hållplatser var det dags att gå av. Jag var rädd att jag inte skullle hitta, men det var så väl skyltat så det var bara att gå. Väl där så var det upprop och sen fick jag förbereda mig för det individuella provet. Jag sjöng, spelade piano, gitarr och så tutade jag oboe... hör och häpna; Sofia plockade fram sin oboe i tisdags och spelade inför en jury i fredags! Det kan man kalla framsteg. Efter det provet, som gick väldigt bra, var det dags för rytmer och puls. det provet var väldigt mycket svårare. Hur i hela världen ska man hinna?! jag fick ett par trummstockar i händerna och så skulle jag spela.... Kul var det iallafall. Efter det provet var det dags för ensemblespel. Det var kul! Vi fick rotera runt och spela för fullt. Sånt gillar jag!
Men allt roligt har ett slut! Halv två tog jag tunnelbanan tillbaka till stan. Där gick jag gata upp och gata ner tills jag kom på att Citykyrkan hade ett konditori. JAg letade upp det och satt där ett par timmar i väntan på Lotta och Dennis. Vid halv sju möttes vi på centralen och gick ut på stan i hopp om att hitta en bra restaurang... Tåget tillbaka till Eskilstuna gick kl. 21.51 och Johanna mötte mig vid stationene kl. 23. Sammanfattningsvis så var jag såååå trött och sov gott i natt.

För tillfället visar de från Volvo Ocean Race Marstrand på TV, det sägs att det är blå himmel där.... Det var väl det jag visste; Västkusten är Sveriges framsida! Stockholm i all ära, men det är stressigt! Folk springer hela tiden! Och det låter mycket... och det regnar! ;) Men det kan säkert vara alldeles, alldeles underbart!

Ha en skön helg!

/sofia

Klockan ringer bara ut!

Nu är det sommarlov för eleverna på Brandströmska skolan. Fy vad gött! Själv jobbar jag några dagar till, med lite luft emellan. Ikväll ska jag till Eskilstuna för imorgon ska jag till Stockholm.

Bara för att ni alla ska veta, så fick jag VG även på Lingvistiktentan. Det var väldigt skönt, för igår när jag hämtade tentan kändes det som Goddag Yxskaft när han gick igenom den med mig.... Nu väntar jag på Översättningstentan...


Så, för tillfället har jag inte så mycket mer att skriva.... förutom att jag hoppas att alla Brandströmska Backa elever kommer ihåg att ni alltid har en extra plats i mitt hjärta!!!


Love

Sofia

En liten snabb rapport i en tyst paus

Snart börjar sista passet för dagen... Jag är såååå trött! Dessa tentor har sugit kraften ur mig. Igår skrev jag den sista och jag är så lättad! JAg hoppas bara att jag klarar mig, den var inte helt enkel. Det stod helt still i huvudet. Tack alla ni som bad för mig, det gjorde mycket!

Nu ska jag strax in på fritids....

Kolla in Andreas Wijk

RSS 2.0