Den sista oktober tjugohundraelva.

Så har då höstlovet startat. Men jag jobbar. Idag hade vi höstmaskerad på fritids, de flesta av oss var väl lite mer fantasimänniskor. vi kallade oss för "ledsen mun", häxan, tant Magnhild, Hilda, spöket, spindelprinsessan, häxprinsessa. Jag sminkade mig så illa så jag blev rädd för mig själv. UGHA!!! Nä, nästa gång vill jag vara ängel och inte tant Magnhild, hon hade alldeles för stora läppar och hade fått rött spindelnät på hakan. Och liknade mest Zaida på Kiviks marknad. Efter vi hade maskeradat lite och dansat till sommarsången "JAg får aldrig nog av sommaren" fick barnen andra tankar och började måla varandra som djur. Själv fick jag sätta mig vid symaskinen och laga häxprinsessans klänning som plötsligt sprack i sömmen och visade hela härligheten. Efter ett misslyckat försök, uppsprättning och ny raksöm blev den som ny igen. Tänk att jag har mina sytalanger kvar ändå!

Imorgon har vi studiedag på vår andra skola, det ska bli spännande tycker jag. Det är kul att träffa andra och höra deras tankar och ideér. Det blir liksom en korsbefruktning.

Onsdag blir en mattedag, jag behöver repetera lite, skriva en matteuppgift och försöka göra mitt bästa för att lyckas på nästa veckas prov. Dagen kommer avslutas på Livets Ords kvällsbibelskola i Göteborg. Sen bär det iväg till andra sidan sverige!

Så nästa uppdatering blir väl framåt måndag!

Lev väl!

Höstiga tankar

Om en vecka lämnar jag Riga efter att ha varit där över dagen. Men jag kommer iaf kunna säga att jag nästan har varit i Ryssland! JAg och mina 3 superdupervänner ska åka på kryssning! Så det så!

JAg har haft svårt att skriva här, jobbar numera heltid och pluggar upp ma B på Komvux. Jag kan säga att Ma B är långt klurigare än vad ryska språket någonsin har varit! Men jag tänker klara kursen och göra det ordentligt!

Igår blev jag glad. Jag fick min jobbdator som jag kan använda även hemma. Hualigen vad det hjälper! Så nu kan jag jobba från en dator som kan flyttas på, användas i undervisning och som inte är i riskzonen för att betecknas som "sanitär olägenhet" pga av allt buller den orsakar. Tack Brandströmska skolan för att ni satsar på personalen!

OCh jag har gjort en hel del av det jag bestämde i somras. Jag går på kvällsbibelskola på onsdagar, matte på tisdagar, slutat med alla större uppdrag, jobbar heltid. Nu är det bara en sak som jag väntar på, men det beror inte på mig längre, för nu har jag försökt kontakta dessa människor jag vill komma i kontakt med via brev, formulär på hemsidan och mail. Är jag för ivrig om jag försöker ringa med`

Näpp, nu ska jag fortsätta med mitt städliv!

Bless!

RSS 2.0