Livet är inte alls rättvist!

Min lilla Lilly, systerdotter på 3 år, har insjuknat i leukemi. Detta är helt ofattbart och en enda stor mardröm. HUr kan detta få ske?! Hon har gått igenom så mycket innan och hennes syskon också. Det borde räcka nu!

Jag kan inte förstå att samhället vill få oss att tro på jämlik rättvisa, jag protesterar hej vilt isåfall! Det finns ingen rättvisa mer än att alla ska ha samma värde i samhällets ögon. alltså; det kvittar hur man ser ut, har för sexuell läggning, talar för språk, har för jobb eller annat yttre, men livet är iallafall inte rättvist! Det känns som om man blivit överkörd av en ångvält!

JAg försöker samla lite styrka för jobb och annat ikväll. Är ensam i mammas lägenhet. Mamma och syster är hos Lillys syskon. Där kommer jag nog också att vara ett tag framöver.

Be för den familjen!

/Sofia

Tankar en natt i början av April...

Glad Påsk alla vänner!

JAg har haft en helt utomordentligt bra påskafton på Tjörn. Min goda vän Cattis och hennes härliga barn var med, lixom min mamma. Vi var hos min syster Helena med familj. OCh tänk att påsken prickade in solen just denna dag. Västkusten är helt underbar i solljus och värme. Vattnet ser sååå inbjudande ut, men det kommer säkert dröja iaf 1,5 månad innan jag doppar ner något i västbaljan.

Imorgon ska jag och mamma till mina andra syster med familj. De har varit sjuka till och från jättelänge, men nu äntligen verkar det vända. Jag längtar efter dem, de är små ögonstenar och jag älskar att vara med dem. Vilket jag gör med alla syskonbarn. På något vänster blir jag som barn på nytt. Med små söta liv kan man få leka som vuxen också! Och all den kärlek de ger blir man så salig på!

När det nu gäller påsk vill jag bara påminna om en sak; påsken handlar INTE om påskharen. Den finns inte! Men den handlar om en person som kom hit ner, blev totalt förödmjukad, hängdes upp på ett kors, dog en plågsam död, las i en stengrav och allt verkade kört. Men Gud uppväckte Honom från det döda och nu sitter han i himlen och talar gott om oss. JEsus Kristus är sannerligen UPPSTÅNDEN! Bara genom Honom kan du få evigt liv!

Så var välsignade och var en välsignelse!

Love U!

/Sofia

RSS 2.0