Nu blev det mörkt!

Sitter i kyrkans café igen... Jag skulle träffat en kompis ikväll, men hon fick en massa jobb, så det blev en liten kväll med studier igen. Helt ok! Jag väntar in henne för att åka hem ihop. 
 
Idag har vädret varit väldigt skiftande; sol, moln, regn, sol, moln, regn... Och då var jag glad över att få vara i tunnelbanan och i ett tåg större delen av min resa till skolan. 
 
Jag försöker förstå alla uppgångar och förstå hur det hela hänger ihop i tunnelbanan. Det innebar att jag lyckades villa bort mig en sväng idag. Men tack och lov hittade jag rätt linje och kunde ta mig vidare. 
 
För tio minuter sedan släckte de lamporna, jag tror de har stängt caféet nu.... 
 
Jag lyssnar på en predikan, den får gå klart och sen letar jag upp min reskompis!
 
Ha en go kväll!
 
/Sofia
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristina Lundberg

Hej Sofia! Vad studerar du? Är det väl skyltat i tunnelbanan? Bra gjort att du redan kan ta dig fram på egen hand... Jag berättade ju om min brorsdotter Nina, som är med i "MOT ALLA ODDS". Inspelningen ägde rum oktober - november 2012. Den 27 december dog Ninas pappa, min älskade lillebror Sven. Vi saknar honom så...
Hälsningar Kristina

Svar: Jag ska försöka se något avsnitt av "Så mycket bättre" Din brorsdotter verkar vara en kämpe! Vad tråkigt att hennes pappa inte fick se programmet! Förstår att saknaden är stor! Jag läser ryska språket på GU, så nu gör jag en del hemuppgifter jag har fått och sen har jag precis avslutat en kurs vid Dalarna om det postsovjetiska ryska samhället.

Ha det gott!

Sofia
Fia

2013-04-24 @ 20:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0